Գլխավոր | Հրաշքներ | Він знає, як приготувати для вас свято на очах у ворогів!

23 Псалом дуже важливий для нас у будь-який час, але особливо коли приходять проблеми.

«Ти передо мною трапезу зготовив при моїх ворогах, мою голову Ти намастив був оливою, моя чаша то надмір пиття!» (Псалми 23:5).

Як часто ми запитуємо: «Чому Бог не позбавить мене всіх ворогів? Чи не було б це найкращим рішенням та виходом з моїх проблем?»

Але цей вірш показує, що Бог бажає нам дати дещо набагато більше. Він може прибрати всіх наших ворогів, і Він робив це неодноразово у минулому. Але тут зовсім інша картина. Більшість людей впадає у паніку, перебуваючи в оточенні ворогів. Природне бажання – втекти, намагаючись позбавитися ймовірного болю і страждань, які можуть доставити вороги. Але фраза “приготувати бенкет” вказує на те, що Бог все контролює. Він нікуди не поспішає. Він не впадає у паніку. Так, вас може оточувати безліч ворогів, але Він бажає, щоб ми думали про Його стіл, Його забезпечення та Його дари.

Не звертайте увагу на ворогів. Він уже все вирішив.

Cядьте, розслабтеся, насолоджуйтесь Його бенкетом! Все Його забезпечення – для вас! Воздайте Йому славу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, пробач мені, коли я не дякую Тобі за все, що Ти мені дав. Ти – мій Пастир! «Я Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці» (Івана 10:11). Дозволь мені бути однією з Твоїх овець! І цього достатньо! Дякую Тобі, Господи Ісусе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.