Գլխավոր | Հրաշքներ | Він знає про боротьбу, що у наших серцях

Коренем будь-якого гріха є бунт проти Бога, й бунт веде до ідолопоклонства. Це відбувається на особистому рівні, але на рівні громадських інституцій все те саме, у відповідному більшому масштабі. Тут йдеться не тільки про державні та релігійні структури – я говорю про освіту, спорт, корпоративні ради, сім’ї, охорону здоров’я, економіку та багато іншого. Всі ці структури такі ж гріховні, як і люди, й тому вони охоплені хтивим прагненням «мати вищу владу над іншими».

Однак, є добра звістка! До нас, у нашому ідолопоклонстві та бунті проти Бога – як і бунті, яким охоплені всі інституції землі, – приходить Ісус! Слава Йому!

Ісус Христос є єдиним, Хто повністю вільний від влади гріха. Він без жадібності та страху протистав усій владі, що намагалася контролювати Його, маніпулювати Ним і впливати на Нього.

Уявіть, як фарисеї підходять до Ісуса зі словами: «Йди звідси, бо Ірод хоче тебе убити». Мені подобається Його відповідь: «Ідіть і скажіть тому лисові: Ось демонів Я виганяю, і чиню вздоровлення, сьогодні та взавтра, а третього дня закінчу» (Луки 13:32).

Без страху. Без сорому. Не захищаючи себе. Просто Він робив те, чого бажав Його батько.

Ісус знає нашу глибоку боротьбу з егоцентричною владою та пожадливістю в нашій людській природі. Проте, Він прийшов через любов до Своїх творінь!

Він прийшов до нас, щоб показати спосіб відновити розірвані стосунки з Батьком! Він прийшов заради вас!

Моя молитва сьогодні:

Ісусе, Господи! Дякую, що прийшов до мене! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.