Գլխավոր | Հրաշքներ | Він веде вас усе ваше життя!

Мені дуже подобається таймлапс – прискорене відео сповільненої зйомки. Ролик складається зі знімків, зроблених з певним інтервалом, й хвилина таймлапсу може продемонструвати кілька годин, а то й місяців життя. Особливо зачаровують такі відео про рослини – таймлапс дозволяє побачити зміни, що просто неможливо «вловити на око», спостерігаючи за квітами та деревами у реальному житті.

Те саме стосується й слідування за Ісусом. Якщо зараз ми переживаємо тривогу, то легко запитати себе: «Де Бог? Чи Він справді провадить мене?!»

Однак, коли я озираюсь на десятиліття свого життя, то ясно бачу Його присутність у кожному дні. І тоді я набагато впевненіше говорю: «Так, Бог був там! Він керував! Це Він мене вів, а я тоді цього не знав. Це для мене Він зробив “…дорогу в степу, а в пустині річки” (Ісая 43:19)…»

Ось чому цей вірш такий важливий для нас сьогодні: « А як вижене всі свої вівці, він іде перед ними, і вівці слідом за ним ідуть, бо знають голос його» (Івана 10:4).

Він йде попереду вас! Він веде вас на зелені пащі! Він приготував вам відпочинок біля тихих вод! Він відновлює вашу душу!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти мій Добрий Пастир! Я нічого не потребую. Ти йдеш поперед мене, і я йду за Тобою! Дай мені почути Твій голос сьогодні! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.