Գլխավոր | Հրաշքներ | Відчуйте, як в вас зароджується віра!

Ви знаєте, що таке манна? Одного ранку ізраїльтяни вийшли в пустелю збирати цю небесну їжу, але вони теж цього не знали. Швидше за все, вони питали один одного, так і з’явилася назва. «Манна» – єврейське слово, що дослівно означає питання «Що це таке?»

Я дуже люблю ділитися досвідом спілкування з Богом і оновленням, яке мій дух отримує в Ньому. Але якщо ви мене запитаєте, як дізнатися, що мій дух скуштував «манну», я б не знав, що відповісти. Якби мене попросили розповісти, як мій дух отримує «манну», я сказав би, що це залежить від багатьох факторів.

Людський розум каже, що ми маємо робити те, що правильно, і все буде добре. Для фізичного тіла усе просто: їжте здорову їжу, регулярно займайтеся спортом, добре відпочивайте…

Але дух людини всеосяжний і менш логічний. Більшість із нас знає вірш: «Догодити ж без віри не можна» (До євреїв 11:6).

Але є ще один вірш: «Тож віра від слухання, а слухання через Слово Христове» (До римлян 10:17).   Якщо їх об’єднати, стає очевидно, що це дуже суб’єктивно.

Сьогодні вранці я прочитав слова, що перетворилися на мою духовну манну: «Слова, що їх Я говорив вам, то дух і життя» (Від Івана 6:63).

Я не можу точно пояснити, як саме це відбувається, але мій дух був зворушений цим віршем. Віра поширилася в моєму дусі (наповнила його), бо я прочитав ці слова та повірив їм у той момент.

Заглибтесь у Слово Боже і випробуйте, як в вас зароджується віра!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу духовної манни, яку Ти створив для мене! Молюся: хліб наш насущний дай нам сьогодні – фізично і духовно! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.