Գլխավոր | Հրաշքներ | Відродіться від води і духа!

Нещодавно нас відвідала наша молодша донька Габріелла. У розмові вона згадала, що провела невелике дослідження з метою дізнатися, що хотів пояснити апостол Іван, коли писав цей вірш: «Якщо хто не народиться від води та Духа, не може увійти в Царство Боже» (Від Івана 3:5).

Габріелла з величезним ентузіазмом прочитала замітку зі своєї навчальної Біблії: «Чиста вода Божого Слова очищає і дає нам життя». «Через Слово, що Я вам говорив, ви вже чисті» (Від Івана 15:3).

Або в Посланні до ефесян 5:25-26: «Христос полюбив Церкву, і віддав за неї Себе, щоб її освятити, очистивши водяним купелем у слові».

А потім вона додала, що окрім цього Ісус називає Себе «Живою Водою». Його Слово очищає нас, а Його жива вода вгамовує спрагу!

Який сильний образ! Ми всі залежні від води. Дослідники стверджують, що наші тіла на 50% складаються з води, і людина здатна прожити без води лише 3-5 днів.

Але потім Ісус додає цю прекрасну істину: «Хто вип’є тієї води, що Я йому дам, ніколи більше не страждатиме від спраги».

Відродіться від води та духа!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі, що Ти – моя жива вода! Ти насичуєш кожен куточок мого серця. Зроби сьогодні в мені Своє джерело води! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.