Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви чуєте? Бог окликає вас на ім’я!

В Євангелії від Луки описана зустріч Ісуса з начальником збирачів податей Закхеєм. Натовп тіснив Ісуса, й Закхей заліз на дерево, щоб побачити Його. Коли Ісус проходив повз дерево, де сидів Закхей, Він зупинився, подивився на гілки і покликав: «Закхею, зійди зараз додолу, бо сьогодні потрібно Мені бути в домі твоїм!» (Луки 19:5).

Він знає ваше ім’я! І Він звертається до вас на ім’я!

Імена важливі. Ваше ім’я важливе для Нього! І оскільки Він знає про нас усе, Йому також відомо, коли ви не відповідали своєму імені. Проте Він називає вас на ім’я.

«Закхей» означає «чистий». Людина, описана в Євангелії, була якою завгодно, тільки не чистою. Закхей крав і обманював… Але Ісус називає його на ім’я та приєднується до нього за трапезою, й після цього Закхей починає втілювати в життя значення свого імені. Він виявляє щедрість до бідних і повертає тим, кого обдурив, вчетверо більше вкраденої суми. Серце Закхея змінилося, а потім змінилася його поведінка (дії).

«Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога!» (Матвія 5:8).

До цих слів Закхей міг би додати: «Коли ми ясно бачимо Христа, наші серця змінюються, й ми стаємо тими, ким були створені Богом!»

Подивіться на Ісуса – Начальника й Виконавця віри! (До Євреїв 12:2).

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти назвав мене на ім’я. Пробач мені, що я не відповідав даному Тобою імені та призначенню, не слідував за Тобою, як мав. Сьогодні я віддаю себе Тобі, і прошу: працюй усередині мене! Прошу тебе зробити мене тим, ким Ти створив мене! Я хочу, щоб моє серце було чистим, і я бачив Тебе, Ісусе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.