Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви теж хотіли б уникнути випробувань?

Стоячи на роздоріжжі, більшість з нас обере легший шлях і можливість уникнути складностей. Однак, насправді подолання труднощів – дуже корисне.

Одного разу я почув такий вислів: «Батько досягає успіху, долаючи негаразди, а потім перешкоджає своїм дітям у тому, що зробило його успішним».

Ця фраза схвилювала мене. До цього я вважав себе добрим батьком, бо всіляко намагався захистити своїх дітей від усіх проблем. Але тут я зрозумів, що випробування необхідні, щоб перевірити нас. Після того я був дуже обережний у тому, щоб дозволити всім моїм дітям пройти через труднощі, що відповідають їхньому віку.

Апостол Павло знав труднощі. Він знав потребу і достаток. І в цьому контексті він говорить: «Я все можу в Тім, Хто мене підкріпляє, в Ісусі Христі» (До филип’ян 4:13).

Мені більше подобається інший переклад: «Я можу перемогти всі складнощі через Того, Хто дає мені силу» (переклад ERV Біблійної ліги).

Зберегти віру в Бога, долаючи випробування – найкраще визначення витривалості!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я довіряю Тобі! Я молюся, щоб моя віра в Тебе не зменшилася, коли Ти дозволиш мені пройти через випробування, переслідування та страждання. Господи, я перебуваю в Тобі, і Ти живеш у моєму серці. Ти – моя основа! Ти кажеш, що ніколи не покинеш мене! (До євреїв 13:5). І я вірю, що Слово Твоє діє вічно! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.