Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви не будете задоволені, доки вічність не наповнить ваше серце

Чи були ви хоч раз розчаровані, досягнувши бажаної мети? Чи траплялося з вами таке, що ви роками мріяли й вперто йшли до певного результату, однак, досягнувши його, не відчули очікуваного задоволення?

Знаєте, подібне розчарування – одна з основних причин депресії. Ви багато працювали, жертвували собою, віддали всього себе, й нарешті досягли мети. Проте виявилося, що вона не має особливого значення.

Весь цей час ви думали, що будете щасливим тільки, коли отримаєте бажане. Ось тоді зможете, нарешті, розслабитися. Просто насолоджуватися життям. Однак, зараз ви збентежені, адже все, що ви насправді відчуваєте, – порожнеча! Чому так відбувається?

Вірю, що цар Соломон дає нам відповідь: «… вічність поклав їм у серце, хоч не розуміє людина тих діл, що Бог учинив» (Екклезіяст 3:11).

Ніщо на землі не зможе задовольнити вас повністю, тому що ви створені для іншого світу! Ви не будете почуватися щасливим, доки не знайдете вічність у своєму серці!

Ісус прямо говорить нам: «Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його» (Івана 17:3).

Моя молитва сьогодні:

Господи, молюся за всіх, хто читає слова цієї молитви. Відкрий нам Себе як Вічне Життя. Ти створив нас, щоб ми знали Тебе, щоб Ти жив у наших серцях. Тримай нас надійно у Своїх долонях. Ми так легко блукаємо, йдучи за тим, що не здатне нас задовольнити. Пробач нам! Ми бажаємо Тебе одного! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.