Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви можете прожити цей день ні про що не турбуючись?

Я зауважив, що практично щодня з’являються новини про чергову катастрофу. Здається, здійснюючи жахливі речі з іншими людьми чи природою, людство повернулося проти себе.

Щойно я дивився репортаж про землетруси. Всього лише за останні 30 днів сталося три землетруси силою понад 7 балів за шкалою Ріхтера, 14 землетрусів між 6 та 7 балами та 150 між 5 та 6 балами.

Ураган Ян зруйнував будинки мільйонів людей на Кубі, а потім пройшов Флоридою та іншими штатами на східному узбережжі.

Якщо говорити про зло, що людина може зробити проти людини, то не оминути російський напад на Україну. Війна стає все інтенсивнішою, й з кожним днем ​​все більше безглуздих вбивств…

Чи можна хоч день прожити без тривоги?

Чи реально провести хоча б один день, нічого не втративши?

Якщо я відводжу погляд від Христа, то легко починаю почуватися так само як і будь-хто інший у світі навколо мене: загубленим і безнадійним. Однак, на моє щастя, щоразу, коли я починаю так думати, мій розум тягнеться до цього неймовірного твердження Ісуса:

«Це Я вам розповів, щоб мали ви мир у Мені. Страждання зазнаєте в світі, але будьте відважні: Я світ переміг!» (Івана 16:33).

Моя молитва сьогодні:

Господи, життя моє міститься в Тобі! Я не лякаюся ані жаху ночі, ані дня. Я дякую Тобі за те, що Ти дав нам цей неймовірний приклад. В останній тиждень Свого життя тут, на землі, перед тим, як зазнати неймовірної несправедливості, Ти сказав Своїм учням: «Будьте відважні!». І я, Господь, я з вірою скажу собі: «Будь відважним! Ісус переміг світ! Амінь!»

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.