Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви куштували Живу Воду?

Часом наша «посуха серця» обумовлена тим, що ноги забруднені світом. Щодня ми наражаємося на вплив різних руйнівних подій, зустрічаємося з людьми, які мають недобрі наміри, пожинаємо плоди неправильних установок… У кожного з нас є справжній противник – диявол. Наш супротивник зацікавлений лише у трьох речах: він прагне обікрасти нас, убити чи знищити нашу справжню сутність, яку можна знайти лише у «Нім» – у Христі!

«Злодій тільки на те закрадається, щоб красти й убивати та нищити. Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали» (Від Івана 10:10).

Ісус сказав: «Я Пастир Добрий!» (Від Івана 10:11).

Він створив вас і мене. Він знає, що вода – будівельний матеріал для клітин нашого тіла. Він знає, як сильно ми потребуємо води. І Він створив нашу спрагу! Він знає, наскільки вода здатна вгамувати спрагу. Але, що набагато важливіше – Він знає, що нам необхідно вгамовувати духовну спрагу! І тому Він «на тихую воду мене запровадить!» (Псалми 23:2).

А потім Ісус додає: «А хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік» (Від Івана 4:14).

Ви куштували Живу Воду? Якщо ви ніколи не підкоряли своє життя Ісусу, то, як і раніше, знаходитеся в пошуках Його води, здатної вгамувати вашу спрагу!

Моя молитва сьогодні:
Господи, дякую за Живу Воду! Ти сказав, що якщо ми п’ємо воду, яку Ти даєш, то ніколи не будемо знову жадати! Я насичуюсь Тобою у своєму дусі! Мій пошук чогось, щоб вгамувати спрагу інакше, завершено. Ти – моя жива вода! Я повністю приймаю Тебе! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.