Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви знаєте, як захиститися від стріл відкидання?

Люди створені Богом для спілкування, й тому кожен з нас має неймовірне прагнення бути прийнятим та бажаним. Якщо вас будь-коли запрошували на звану вечерю – наприклад, під час великої конференції, що включала вечерю, – вам знайоме почуття задоволення, коли ви знаходите своє місце за столом. Поруч із тарілкою стоїть табличка з вашим ім’ям, і ви радієте: «О, моє місце тут!»

Але доки ви не знайдете своє ім’я, виникають дивні тривожні думки: «Чи пам’ятають мене?» «Чи знайду я своє місце?» А потім приходить полегшення: «Так, мене хочуть тут бачити!» …І це лише вечеря на конференції!

Так само у духовній сфері існує неймовірна сила, що захищає від гострих стріл відкидання. Це відбувається, коли ви дійсно вірите і знаєте у глибині свого духу: «Я належу Христу!»

Ви належите Йому!

«Ви ж Христові, а Христос Божий» (1 до Коринтян 3:23).

Заявіть разом зі мною: «Я знаю, що мене шукають! Я знаю, де мій дім. Я належу Христу! І з самого початку часів Він хотів, щоб я перебував з Ним!»

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – моя основа. Ти хотів, щоб я перебував із Тобою з самого початку! Нехай моє серце сьогодні стане оселею для Тебе! Амінь.

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.