Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви знаєте, як діяти, коли вас хибно звинувачують?

All Dyvo

Останні кілька років я дізнався на власному досвіді, що таке несправедливе звинувачення. У США будь-хто, хто більш-менш з вами взаємодіє, може подати на вас до суду. Наприклад, це може бути людина, якій ви надали послуги або здали щось в оренду.

Далі відбувається наступна процедура: шериф приїжджає до вас додому та вручає конверт, а ви маєте підписати папери, що підтверджують отримання документів.

Згідно з американським законодавством, цей момент є відправною точкою судового процесу. Як правило, далі все може тривати дуже довго. Дати дуже важливі для судових позовів – зокрема, якщо ви пропустите інтервал для відповіді, то за умовчанням це вважатиметься вашим визнанням провини.

Але в історії з Йосипом все було по-іншому. Дружина Потіфара несправедливо звинуватила Йосипа, і не було ані слухань, ані адвокатів – просто могутніша людина відправила менш сильного до в’язниці.

«А Господь був із Йосипом, і прихилив до нього милосердя, та дав йому милість в очах начальника в’язничного дому… Начальник в’язничного дому не бачив нічого в руці його, бо Бог був із ним, і що він робив, щастив йому Господь» (Буття 39:21-23).

Якщо ви зустрічаєтесь з хибними звинуваченнями, продовжуйте чесно працювати, беріть відповідальність і служіть!

Так само довелося вчинити нам із Крісті, коли шериф вручив нам конверт. Ми продовжили працювати. Добре розпоряджатися тим, що нам довірили, й завдяки цьому ми змогли найняти хорошого адвоката, друга нашої родини.

Моя молитва сьогодні:

«Полюблю Тебе, Господи, сило моя, Господь моя скеля й твердиня моя, і Він мій Спаситель!» (Псалми 18:1-2). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.