Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви знаєте, де корінь всіх проблем?

Це ключове питання, коли ми намагаємося зрозуміти поточні події, що нас турбують: хто ж є причиною всіх цих проблем? Або: що є причиною нестабільності у світі?

Існує дві полярні думки, й кожна сторона дотримується свого розуміння.

Розбираючи історію царя Ахава, ми також бачимо, як виникає це питання: « І сталося, коли Ахав побачив Іллю, то Ахав сказав до нього: Чи це ти, що непокоїш Ізраїля? А той відказав: Не я внещасливив Ізраїля, а тільки ти та дім твого батька через ваше недотримання Господніх заповідей, та й ти пішов за Ваалами» (1 царів 18:17-18).

Хто правий? Я вірю, що змаганням віків все ще є суперництво між Божим пророком Іллєю та пророками Вааловими, яких підтримувала Єзавель за допомогою влади (уряду). Влада жадає відданості. Христос заслуговує на відданість!

Один правитель прагне контролю, залякуванню і пануванню, використовуючи будь-які методи. Інший – Цар Христос – ніколи нікого ні до чого не примушує. Він чекає на нашу згоду.

То ж, кому ви будете віддані сьогодні?

Моя молитва сьогодні:

Господи, я не хочу сприяти біді в наші дні. Я служитиму Тобі, Царю царів, з повною відданістю, і я переконуватиму всіх інших робити те ж саме! Ти – мій Шалом. Спочатку в моєму серці, а потім у Твоєму світі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.