Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви все ще шукаєте інше джерело?

«Краще я піду, пошукаю інший струмок», – каже Джилл, коли йде напитися до річки, однак лякається, зустрівши там лева Аслана. Це фрагмент чудової історії «Хроніки Нарнії» К.С. Льюїса.

Нещодавно я знову згадав цей діалог у розмові зі своїм сином Джоном. Я сказав йому, що диявол має стратегію: вкрасти, вбити і знищити кожне життя. І він фокусується на молоді – на тих, у кого все життя попереду. Він робить так, що люди витрачають даремно години, можливо, роки й навіть десятиліття на пошуки іншого джерела. За допомогою лише смартфонів диявол може розважати світ до смерті – щодня на YouTube завантажується 720 тисяч годин відео, й на перегляд цього контенту знадобилося б майже 2000 років!

Проте Ісус Христос говорить нам те саме, що й Аслан: «Іншого джерела немає. Ви помрете від спраги!»

«А хто питиме воду, що Я йому дам, прагнути не буде повік, бо вода, що Я йому дам, стане в нім джерелом тієї води, що тече в життя вічне» (Івана 4:14).

Ви все ще шукаєте інше джерело? Чи вже скуштували Живу Воду?

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти моя Вода Жива! Ти став моїм миром, Шаломом! Я знаю Тебе і пережив «мир Божий, що вищий від усякого розуму»! Моє серце і розум охороняються Ісусом Христом! (Филип’ян 4:7). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.