Գլխավոր | Հրաշքներ | Ви важливі для Царства Божого!

«Між народженими від жінок не було більшого над Івана Христителя!» (Від Матвія 11:11).

Ці слова Ісус сказав на адресу Івана. Але у культурі «поклоніння успіху» складно схвально сприймати особистість Іоанна Хрестителя.

З Божої точки зору Іван був помазаною людиною. Голосом у пустелі. Прообразом Іллі та пророком. Щоб навернути серця дітей до своїх батьків та серця батьків до своїх дітей. Це справедливо, добре та істинно. Але життя Івана було досить складним.

Його заарештували та відправили до в’язниці. Пізніше його обезголовили через висловлювання з приводу недоречного шлюбу правителя.

Особисто я не можу пригадати жодної проповіді про велич Іоанна Хрестителя з наступним підбадьоренням жити подібно до нього. Його кінець не здається надто успішним…

До того ж Ісус фізично перебував у той час на землі, але не запобіг обезголовлюванню Івана. Навпаки: «Як Ісус те почув, Він відплив звідти човном у місце пустинне й самотнє» (Матвія 14:13).

Думаю, Ісус на певний час потребував усамітнення, щоб журитися…

Але також Ісус сказав: «Поправді кажу вам: Між народженими від жінок не було більшого над Івана Христителя! Та найменший у Царстві Небеснім той більший від нього!» (Від Матвія 11:11).

Я не до кінця розумію останню частину слів Ісуса. Але якщо ви знаходитесь у Його Царстві, ви також значущі!

Іван Хреститель був великим! Але якщо ти менший у Царстві небесному, то ти більший за нього! Амінь!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи мені наслідувати Івана Хрестителя у тому, щоб безстрашно говорити істину кожному. Моє майбутнє – у Твоїх руках! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.