Գլխավոր | Հրաշքներ | Ваш сьогоднішній вибір завтра визначить вашу долю!

Звернувшись до Ісуса, юдейський релігійний служитель Никодим отримав можливість почати все заново. Вивчаючи детально цю історію, бачимо, що Никодим намагався захищати Ісуса під час суперечки між фарисеями та священиками. Ми не знаємо всіх деталей життя Никодима, але бачимо, що він був поруч із Ісусом також і під час Його поховання.

Бог не обіцяє суспільного визнання чи похвали тим, хто крокує за Христом. Однак, кожному, хто піде за Ним, Господь приготував свою унікальну роль і завдання у цьому світі. Роль, що має величезну цінність – насамперед для Нього.

Моя перша зустріч із мамою мого прийомного сина була дуже непростою. Жінка була прикута до ліжка й страшенно переживала про майбутнє свого чотирирічного малюка, якщо вона помре. Того дня я молився за неї, і вона прийняла Ісуса своїм Господом та Спасителем. Тільки згодом я дізнався, що вона відійшла у вічність наступного дня. Бог привів мене до цієї вмираючої жінки, щоб я виконав Його волю — не тільки помолившись за неї, але й усиновивши її осиротілу дитину.

Никодим був поруч із вмираючим Ісусом на хресті й він виконав Божу волю, підготувавши тіло Христа до поховання. Він приніс велику кількість дорогоцінного мирру — помазання, й це було проявом любові до Великого Вчителя.

Народження згори — це перший крок. Й лише «народившись» від Духа Святого, ми отримуємо Боже керівництво. Він вестиме нас у потрібне місце та  час!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за народження згори! Я хочу бути подібним до Никодима. Скерований Духом Святим, він виконав волю Твою, служачи іншим! В ім’я Ісуса молюся. Амінь.

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.