Գլխավոր | Հրաշքներ | Ваші особисті перемоги у Христі – нагорода для всього Його Тіла

«Люди навколо вас перемагають, коли ви здобуваєте перемогу!» – ось чудове розуміння, що таке є «Тіло Христа»!

Коли ви зцілюєтеся, люди довкола вас також одужують. І чим здоровішим є «Тіло Христове», тим більше людей приєднаються до нього й стануть його частиною!

Цей процес не має ніколи припинятися та зупинятися. Я пишу вам це сьогодні, бо хтось раніше розповів мені Євангеліє Ісуса. Почувши його, я почав шлях віри, й весь час перебував у процесі трансформації. Сьогодні я змінився та став іншим, і я відрізняюсь від себе 17-річного!

«Та не тільки за них Я благаю, а й за тих, що ради їхнього слова ввірують у Мене, щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі, щоб одно були в Нас і вони, щоб увірував світ, що Мене Ти послав» (Від Івана 17:20-21).

Як сильно я люблю цей вірш!

Мені дуже хочеться, щоб світ повірив, що Бог послав Ісуса, щоб спасти і змінити нас. І коли ми знаходимо Ісуса, ми дійсно стаємо кращими! Так відбувається завжди!

Станьте єдиним цілим з Ним, щоб по-справжньому змінитись!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я смиренний тим, що Ти хотів, щоб я був з Тобою! Ти хотів привести мене до Своєї сімʼї. Навіть коли я бунтував проти Тебе, Ти не дозволив моєму бунту завадити Тобі любити мене! І я дякую Тобі за те, що хтось розповів мені про Твою любов! А хтось ще раніше також розповів йому про Твою любов! Господи, допоможи мені продовжити цей процес! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.