Գլխավոր | Հրաշքներ | Вашої віри достатньо!

Чи є у вас віра? Я знаю, що це так!

Віра пов’язана з тим, як ми долаємо сумніви. Віра – це те, як ми перемагаємо страх. Якщо я зосереджуюсь на сценарії «А якщо..?» – буду паралізований. Якщо я концентруюся на «негативних наслідках», то не почну жодної доброї справи.

Однак, наші дії та рух вперед підтверджують, що ми маємо віру! Й згідно з біблійним визначенням віри, ми можемо довіряти Господу! Ви можете довіряти Господу!

Отже, проголосіть сьогодні: «Я ніколи не сповідуватиму сумніви та нестачу віри, адже “Бог наділив кожному міру віри”» (До римлян 12:3).

Зі своєю мірою віри ви можете говорити собі:

«Я не знаю, що буде далі, але знаю Того, Хто зберігає моє майбутнє у Своїх долонях! Я знаю, що Він веде мене цим шляхом. І хоч мені невідомо, чим усе закінчиться, та я знаю, що Він досить сильний і великий, щоб упоратися з будь-якими обставинами. Я знаю, що Він любить мене достатньо, щоб скерувати усе так, що все буде на Славу Його та для мого блага!» (цитата Брента Кроуі).

Не сповідуйте нестачу віри! Застосовуйте віру, яку маєте, й вона зростатиме!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я постійно тримаю свій погляд на Тобі, «Начальнику й Виконавцю віри» (До євреїв 12:2). «Ти – моє світло й спасіння моє, кого буду боятись? Господь то твердиня мого життя, кого буду лякатись?» (Псалом 26:1). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.