Գլխավոր | Հրաշքներ | Ваша сім’я – єдина, яка у вас є і буде!

Бог має особливий задум щодо сімʼї. Згідно з ним, наші діти — дари небес, і вони подібні до «стріл в руці воїна», а також «оливкових пагонів, які сидять навколо твого стола». Але коли ми розмірковуємо про свої сім’ї, то часто зауважуємо, що вони перебувають під загрозою.

Кожна людина посідає унікальне місце у генеалогічному дереві. Ніхто не приходить із нізвідки. У всіх нас, у кожного, є своє місце. І найсильніше свідчення про Ісуса та Його Царство – це здорова сім’я. Найсильнішим стримуючим фактором для Ісуса та Його Царства є нездорова сім’я. Однак, з моменту гріхопадіння усі сімʼї мають певний рівень дисфункції.

Крім того, кожна сім’я починається з чоловіка та жінки. І оскільки шлюб є основою сім’ї, то він зазнає сильних атак.

Це обрана Богом аналогія. Вся історія рухається до весілля з Ісусом як нашим Нареченим та всіма нами – Церквою Христовою – послідовниками Ісуса, як Його Нареченою. Отже, фізичний шлюб є символом фіналу цього духовного шлюбу.

Чи помічаєте ви красу цієї теми? «… (через Авраама) благословляться в тобі всі племена землі!» (Буття 12:3).

Моя молитва сьогодні:
Господи, я обіцяю служити насамперед моєму Спасителю, а потім моїй дружині (чоловіку), а потім – моїм дітям. Я заявляю сьогодні те само, що й Ісус Навин багато століть тому: «Я та мій дім – ми будемо служити Господу»! (Ісус Навин 24:15) Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.