Գլխավոր | Հրաշքներ | Ваша невдача може бути тим, що наверне інших до Христа

Якийсь час тому я перебував у Вірджинія Біч, де відвідав прощальну церемонію Пета Робертсона. Я зупинився у колишнього колеги по CBN, й ми провели чудовий час, згадуючи багато моментів служіння під керівництвом Пета.

Тоді він і розповів мені про ситуацію, що переконала його стати послідовником Ісуса.

У старших класах мій колега побував на зустрічі служіння «Життя у таборі». У рамках цього служіння старшокласники збиралися разом, щоб більше дізнаватися про Христа та Його Слово.

Він сказав: «На одному з зібрань підвелася дівчина і попросила про молитву. Вона сказала, що дуже погано ставилася до своєї мами. Вона говорила: “Я не хочу цього робити. Чи можете ви помолитися разом зі мною? Нехай Бог допоможе мені бути доброю до неї і поводитися так, як слід!“»

Мій друг був шокований! Він не міг навіть уявити, щоб хтось був настільки впевнений у Бозі, щоб поділитись своєю проблемою перед усіма. А ще ця дівчина знала Господа настільки добре, що розуміла, що саме засмучує Його.

Він захотів мати такі само стосунки з Богом. Сьогодні він не пам’ятає її ім’я і взагалі нічого про неї не знає, але саме щирість, з якою вона тоді говорила про свою проблему, торкнулася мого друга так глибоко, що вирішив віддати своє життя Христу. І, знаєте – найбільше Бог використав цю дівчину саме тоді, коли, швидше за все, вона думала, що взагалі не може бути корисною Богу!

Ось, як ваша видима невдача може переконати іншу людину піти за Христом! Саме так Бог і любить діяти!

Моя молитва сьогодні:

Господи, допоможи нам бути справжніми, відкритими та чесними! Бог любить використовувати «немічне світу, щоб засоромити сильне» (1 до коринтян 1:27). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.