Գլխավոր | Հրաշքներ | Вам також важко радіти сьогодні?

Достатньо лише швидко подивитися на заголовки новин щодо поточних подій у світі, щоб відчути втому і пригніченість. Я всім серцем співчуваю людям, які сьогодні продовжують страждати від війни та зла…

Минулого тижня я читав про повну руйнацію Мар’їнки (Донецька область). Потім я спілкувався з одним із колег і зауважив: «Організація, де я працював, встановила в цьому місті сотні пічок “буржуйок” у помешканнях людей похилого віку, щоб під час холодних зим їм було тепло». Сьогодні там ніхто не живе. І таких міст і селищ стає дедалі більше…
Проте, прочитавши чи подивившись черговий випуск новин, ми помічаємо в Біблії заповідь радіти. Та як взагалі можна відчувати радість сьогодні?!

Вранці я розмірковував над цими віршами:
«Хай навіть смоковниця більше не цвіте, нехай лоза ні грона не приносить. Хай навіть висохнуть плоди олив, нехай не вродить більше хлібна нива, кошари опустіють, і ні худобини не буде у хліву, та навіть і тоді радів би з того, що Господь зробив. Я святкував би Бога, бо Він — Спаситель мій. Господь, Володар мій, мене могутнім робить, Він робить мої ноги, мов у оленя, прудкими, коли мене Він в небезпеку проводжає» (Аваккума 3:17-19).

Навіть якщо все навколо відбувається не так, як має бути, нам слід реагувати таким чином: «Я тріумфуватиму в Господі, я радітиму в Бозі мого спасіння!»

Моя молитва сьогодні:
Господи, допоможи мені раді в Тобі сьогодні. Дозволь мені зосередити думки на Тобі! Ти – моє Спасіння і моя фортеця! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.