Գլխավոր | Հրաշքներ | Вам потрібно більше радості!

Оскільки я почав писати про здоров’я для тіла та серця, мені захотілося поділитися з вами ще одним секретом зі Слова Божого. Сподіваюся, він вам відомий. Та навіть якщо ви це постійно практикуєте, все одно не зайвим буде повторити!

У Приповістях 17:22 наводиться дивовижний вірш: «Серце радісне добре лікує, а пригноблений дух сушить кості».

Я маю шістьох друзів, дружба з якими почалася дуже давно. Навчаючись у старших класах, ми стали послідовниками Ісуса, а згодом почали ближче спілкуватися. Оскільки ми хотіли слідувати за Ісусом усе життя, то спеціально створили групу посвячених людей, що допомогла б нам здійснити задумане. І ми, як і раніше, й тепер регулярно зустрічаємося (зараз вже по зуму) протягом майже 50-ти років! Завдяки цьому, ми маємо спільну історію та переживання, що корінням сягають минулого. І на наших зустрічах ми сміємося так сильно, що болять щелепи… Ви переживали щось подібне?

Я щиро вірю, нам усім треба іноді проводити час саме так. Просто радіти. Просто веселитися! Просто підбадьоритися! Відчути радість у серці. Голосно реготати!

Бог описує сміх як зцілення для нас. Він говорить про радість як лікування. Це чудові ліки!

Просто збирайтеся з друзями, спілкуйтеся та виливайте серце! Радість з’явиться!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – Творець всього. Твоє Слово каже: «Час плакати й час реготати, час ридати і час танцювати» (Екклезіяста 3:4). Дякую за те, що одного із батьків-засновників нашої віри називають Ісаак, що означає «сміх»! Ми хочемо вірити Тобі у тому, що вважаємо неможливим! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.