Գլխավոր | Հրաշքներ | Вам відомо, чому ви проходите випробування?

Чи відчуваєте ви себе зараз ніби посеред «вогняних» випробувань, що начебто повністю поглинають вас? Як думаєте, навіщо вони виникли?

Якось я спілкувався з моїм близьким другом. Спочатку він розповідав про складнощі у своєму житті, а потім додав: «Я просто молюся, щоб отримати з цих випробувань олію для мого світильника». Мені стало цікаво, і я спитав, що він має на думці. Друг нагадав про притчу, що говорить про десять дів. А потім сказав, що єдина відмінність між мудрими та нерозумними дівами в тому, що мудрі «вичавлювали олію» з усього, з чим стикалися.

Він продовжив цю думку запитанням: «Пам’ятаєш, що означає слово “Гефсиманія”? “Місце віджиму олії з маслин”. Ісус перебував у Гефсиманії, страждаючи волею Свого Батька. Коли ми страждаємо волею нашого Батька, то отримуємо олію для своїх світильників. А коли наші світильники повні, ми готові зустріти Нареченого будь-якої миті».

Неймовірно! У час випробувань ми маємо доступ до придбання олії!

«Брати і сестри мої, вважайте для себе за радість велику, коли на долю вашу випадають різні випробування. Бо ви ж знаєте, що віра, проходячи через випробування, народжує терпіння. Нехай ваше терпіння якнайкраще себе виявляє у всьому, що ви робите. Тож ви зможете стати досконалими й довершеними, щоб нічого вам не бракувало» (Якова 1:2-4).

Нехай терпіння чинить в вас досконалу дію!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти знаєш моє серце, й Тобі відомо, що я досі не досяг повноти, щоб вважати радістю, коли проходжу випробування. Але, Господи, я хочу, щоб Ти чинив Свою досконалу дію в мені. Я хочу отримати олію, коли Ти здавлюєш мене випробуваннями, стражданнями та розчаруваннями. Я хочу, щоб Ти робив в мені те, що Ти бажаєш! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.