Գլխավոր | Հրաշքներ | Біжать усі, але лише один стає переможцем!

Сьогодні цей вірш торкнувся мого серця: «Хіба ви не знаєте, що ті, хто на перегонах біжить, усі біжать, але нагороду приймає один? Біжіть так, щоб одержали ви!» (1 до коринтян 9:24).

Ця фраза затримала мене: «Біжіть так, щоб здобути нагороду!» Я задумався: що саме для мене означає «перемога»?

Перше, що спало на думку – матеріальні речі. Але потім я сказав собі, що вони ніщо порівняно з вічним багатством – пізнанням Христа.

Але також я подумав, що моя перемога важлива і для моєї сімʼї – дружини та дітей. Для кожного батька перемога – коли дружина і діти живуть для Христа. Це велика перемога!

На жаль, багато хто з нас здобуває лише часткову перемогу. Сьогодні ще не всі мої діти там, де мені хотілося б… Але навіть при цьому я підбадьорююсь посланням Павла:

«Браття і сестри, я не вважаю, що вже досягнув мети. Та є одна річ, якої я завжди дотримуюся. Я не думаю про те, що лишилося у минулому, а роблю все можливе, щоб досягти того, що попереду мене, у майбутньому.  Я докладаю зусиль, щоб здобути ту Небесну винагороду, яку Бог покликав мене одержати через Христа Ісуса» (До филип’ян 3:13-14).

Біжіть, щоб здобути перемогу! Але якщо раптом у вас не вийде прийти першим – забувайте про все, що залишилося позаду і рухайтесь до того, що попереду. Робіть це, щоб отримати нагороду найвищого Божого покликання у Христі Ісусі!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти тримаєш мене! Я належу тобі! Твоє найвище звання для мого життя – це моя перемога у Тобі! В ім’я Ісуса! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.