Գլխավոր | Հրաշքներ | Бути добрим розпорядником – це все робити в Ньому і для Нього!

Якось улітку мій старший син був волонтером у християнському таборі. Його направили до команди зі збору сміття – це було одне з найменш популярних завдань, але комусь і його треба було виконувати. Мій син розповідав, що багато хлопців з його команди ледарювали, скаржилися і бурчали про те, що змушені виконувати важку роботу. Але якось він згадав вірш, що вивчав напамʼять ще у дитинстві.

«А ви пам’ятаєте, про що йдеться у Біблії? – Запитав він друзів. – «Робіть усе без нарікання та сумніву, щоб були ви бездоганні та щирі, невинні діти Божі серед лукавого та розпусного роду, що в ньому ви сяєте, як світла в світі» (До филипʼян 2:14-15).

Хлопці замовкли. Всі вони про це знали, але скаржитися було набагато приємніше. І так легко думати про себе як про жертву!

Апостол Павло наводить чудовий приклад, як жити і сяяти у своєму розбещеному і злому поколінні: «Робіть все без нарікань!»

Петро говорить майже ті ж слова: «Коли хто говорить, говори, як Божі слова. Коли хто служить, то служи, як від сили, яку дає Бог, щоб Бог прославлявся в усьому Ісусом Христом, що Йому слава та влада на віки вічні, амінь» (1 Петра 4:11).

Сяйте як зірки, щоб Бог навіки прославлявся через вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за дари, що Ти дав мені. Дозволь мені застосовувати їх для служіння Тобі, докладаючи усіх зусиль, щоб Ти був навіки прославлений! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.