Գլխավոր | Հրաշքներ | Бувають дні, коли ніби тонеш у проблемах…

Можливо, сьогодні той самий день, коли ви почуваєтеся «на межі»? Занадто жорстока буря розігрується довкола? Почуваєтеся ніби досягли «краю» і втрачаєте залишки терпіння і мудрості?…

Декілька днів тому на нас з Крісті з усіх боків навалилися деякі складнощі. Спочатку прорвало трубу. Потім сусід викликав шерифа, щоб оскаржити межі нашої ділянки. До того ж, того саме дня син написав мені: «Ти міг би помолитися за мене? Таке відчуття, що ми не можемо впоратись з дітьми… Дуже складно все останнім часом…»

…Як реагувати на проблеми?

Розкажу, що я зробив. У питаннях, пов’язаних зі мною та Крісті, я подзвонив їй і молився безліччю слів з Писання. Щодо ситуації сина – я проголосив Псалом 23.

Ці слова не просто філософія. Ці слова – наша дійсність! Вони – дух та істина! Вони підтримують нас у реальному житті в реальних ситуаціях, що виходять за межі нашого впливу та контролю!

Я надіслав синові повідомлення:

«Діти часто поводяться не дуже добре. Бог використовує їх, щоб привернути вас обох до Себе. Адже Він ваш Пастир. У вас не має потреби ні в чому. Він скеровує вас. Він веде вас. Він має тихі води для вас! У Нього є для вас плодові пасовища. Він відновлює ваші душі. Він вас втішає. Він робить так, щоб ваша чаша переповнювалась. Його добро і милість завжди з вами! Амінь! Це послання з Псалма 23 – одні з найважливіших написаних слів!»

До речі, якби ви звернулися до мене з проханням про молитву, я б у відповідь також надіслав вам щось подібне!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Ти – мій Пастир. Я дозволю Тобі відігравати цю роль у моєму житті! Я насолоджуюся, коли Ти приходиш у своєму авторитеті та утішенні! Твоя доброта і милість перебувають навіки! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.