Գլխավոր | Հրաշքներ | Божі шляхи досконалі, а людині властиво помилятися…

Кожен з нас має свою точку зору. У кожного свої схильності та здатність інтерпретувати факти. Тому, коли ми намагаємося дивитися на світ загалом і на свою культуру зокрема, наші судження часто бувають недалекоглядними та невірними.

Запалюючи чергову свічку адвента, мені нагадали, що ще пророк Міхей передбачив місто, де народився Месія.

«А ти, Віфлеєме-Єфрате, хоч малий ти у тисячах Юди, із тебе Мені вийде Той, що буде Владика в Ізраїлі, і віддавна постання Його, від днів віковічних» (Михей 5:2).

І потім вірші 4 і 5: «І стане, і буде Він пасти Господньою силою, величністю Ймення Господа Бога Свого. І осядуть вони, бо Він стане великий тепер аж до кінців землі! І Він буде миром» (Михей 5:4-5).

Але ж люди пропустили це! У їхніх голосах можна почути розчарування: «А ми сподівались були, що Це Той, що має Ізраїля визволити…» (Луки 24:21).

Імператор! Безпека для всіх! Його велич до краю землі! Він буде нашим світом! Але тепер Він, здається, мертвий… Так само, як і бувають мертвими наші сподівання.

Проте Божі шляхи – досконалі! Помилятися властиво людям, й людське розуміння завжди обмежене!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що Ти знаєш усе краще за мене. Ти – Спаситель Ізраїлю, а також мій Спаситель! Твоя велич поширилася на мене! Дякую тобі! Амінь!

Дякую за те що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.