Գլխավոր | Հրաշքներ | Божий задум досконалий, у цьому немає сумнівів!

Кілька років тому я розмірковував про Різдво й докладно вивчав історію, як Ангел поділився радісною звісткою про народження Ісуса з пастухами, які пасли свої череди.

«Та Ангол промовив до них: Не лякайтесь, бо я ось благовіщу вам радість велику, що станеться людям усім. Бо сьогодні в Давидовім місті народився для вас Спаситель, Який є Христос Господь. А ось вам ознака: Дитину сповиту ви знайдете, що в яслах лежатиме» (Луки 2:10-12).

Зустріч Ангела з пастухами відбулася недалеко від Віфлеєму, а вівці, вирощені в цьому регіоні, переважно використовувалися для жертвоприношень у храмі. Єрусалим знаходився зовсім недалеко – достатньо було двогодинної пішої прогулянки, щоб дійти до храмової гори в Єрусалимі.

Пастухи точно знали, де знайти Ісуса. Для жертвопринесення призначали первородних ягнят чоловічої статі. Новонароджених ягнят загортали в лляні тканини і клали в ясла (годівниці для тварин), щоб вони не поранилися і були придатні для храмових жертвоприношень.

Уявіть Спасителя світу, Який входить у світ. Досконалий новонароджений Агнець був загорнутий у лляну тканину, й перше місце, куди Він був поміщений – ясла – годівниця для тварин, в яку клали інших ягнят, щоб вони потім стали жертвою!

Божі шляхи досконалі! У цьому немає сумнівів!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую, що впокорив Себе, щоб прийти до нас! Ти «Агнець Божий», Який взяв на Себе гріх світу! (Євангеліє від Івана 1:29)

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.