Գլխավոր | Հրաշքներ | Боже Слово відкриває секрет здоровʼя душі та тіла

Світ зациклений на підтримці здоров’я. Сьогодні існують найрізноманітніші експерти: зі здорового харчування, фізичних навантажень та контролю за вагою. Існують навіть спеціалісти зі зниження стресу – все заради того, щоб люди залишалися здоровими!

Однак Бог має для нас Слово, що говорить, як нам варто підтримувати здоров’я тіла:

«Мій сину, прислухуйся до моїх слів, до речей моїх ухо своє нахили! Нехай не відійдуть вони від очей твоїх, бережи їх в середині серця свого! Бо життя вони тим, хто їх знайде, а для тіла усього його лікування» (Приповісті 4:20-22).

Ваше серце – поле битви. Я завжди можу знайти причину, щоби не читати Біблію. Впевнений, що й ви теж! Але Божі обітниці дивовижні!

… Зцілення, лікування, заспокоєння, ліки, порятунок, умиротворення – це характеристики здоров’я. Це те, що ми отримуємо, наповнюючись Божим Словом.

Не втрачайте цих переваг! Зосередьтеся на Слові Божому! Наповнюйтесь ним щодня! Зберігайте Його Слово у своєму серці – і матимете здоров’я для тіла!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую за силу Твого Слова! Воно було написане тисячі років тому, але з часом не старіє і не втрачає актуальності. Поважний вік Твого Слова ніколи не принижує його силу! Я буду читати, вивчати, розмірковувати й запам’ятовувати Твоє Слово, зберігаючи його як скарб у своєму серці! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.