Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог учинив хвалу через немовлят!

Ми з Крісті зараз знаходимось у Сіетлі, мета візиту – познайомитись з нашим другим онуком. Символічно, що наступного дня після нашого прибуття, ми були в церкві, Й проповідник прочитав цей уривок з Євангелія від Матвія: «Із уст немовлят, і тих, що ссуть, учинив Ти хвалу» (Матвія 21:16).

Це Слово багато значить для нас. Коли ми тримаємо нашого чудового маленького хлопчика на руках, ми бачимо, як сильно він залежить від нас і потребує турботи. Але я раніше ніколи не замислювався, що мелодійні звуки (гуління) немовляти є хвалою Богу!

Якщо ми чутливі до Духа, то чудо народження дитини має привести до хвали Господу! Я ніколи не забуду моментів, коли Крісті народила наших дітей – це були миті ейфорії. Начебто ти став свідком дива.

Звісно, ​​це хвала! Якщо прийняти вірою, то ці неповторні дитячі звуки напевно можуть бути тим, про що говорив Ісус: «Із уст немовлят Ти учинив хвалу»!

Хвала Богу за Його чудеса!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені бути чуйним, щоб бачити Твої чудеса, що оточують мене. Навіть диво сонця, місяця та зірок! Навіть дерева віддають Тобі хвалу! Господи, Ти гідний усіляких похвал! Я віддам Тобі хвалу сьогодні! В ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.