Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог працює над вами з особливою метою

Дуже важливо зрозуміти, що Бог має плани на ваше життя, і Він не може підлаштовуватися під ваш спосіб життя або особисті плани. Майбутня посудина сама не визначає бажану форму – це вирішує Гончар. Ви унікальні, тому що Гончар ліпить кожного з нас заради Своїх унікальних цілей!

Часом ми намагаємося протистояти Божому процесу, сумніваючись у доцільності важких обставин, з якими ми стикаємося. Однак, як гончар знає, що краще для глини, так і Бог знає, що краще для нас. І нам потрібно довіряти Господу!
«… він почав знов і зробив іншу посудину, таку, як хотів.» (Єремії 18:4).

Саме у ті моменти, коли відбувається щось таке, чого ви не очікували, Бог перетворює вас, створюючи щось велике. Йому необхідно змінити вас – надати вам іншої форми – щоб ви стали більш корисною посудиною для Нього.

Будинок Гончара вказує на важливість покірності Божій волі. Як глина не може визначати власну форму, так і нам слід визнавати, що Бог знає, що саме є кращим для нас.

Це включає покірність, смиренність і довіру до Його досконалого плану. Дозвольте Богові працювати над вами! Форма посудини – не найголовніше. Важливо, щоб ми були посудинами, створеними руками Божими для Його особливих цілей.

Моя молитва сьогодні:
Господи, нехай це Слово буде моїм проголошенням: «Довіряй Господу всім серцем, не покладайся лише на власну кмітливість. На всіх життєвих шляхах іди за Ним, і тоді Він допоможе тобі знайти вірну дорогу» (Приповісті 3:5-6). Дякую за цю чудову обітницю! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.