Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог перетворює наш хаос на послання Своєї благодаті!

Христос мав місію для цього світу – Він був покликаний, обраний, благословлений, скрушений і відданий без залишку цьому світу. Така сама місія у нас, дітей Божих.
Це те, що вплинуло і мотивувало мене, коли я ухвалював рішення відмовитися від кар’єри інженера в компанії Boeing, щоб стати місіонером у колишньому СРСР.

Крізь все своє життя я бачу хрест,
Де сини Божі віддають останній подих.
Немає жодної вигоди, лише втрати.
Немає життя – нічого крім смерті.
Немає повного бачення, але є віра.
Немає честі, але є звинувачення.
Немає слави, немає нічого, крім ганьби.
Але ця вічна пристрасть кличе:
«Звільнися від прав, власного “я” та імені».

Ці слова з вірша Др. Лембі запам’яталися мені на все життя!

«Коли Ісус Христос Господь і Бог помер за мене, тоді не може бути надто великої жертви з мого боку заради Нього!» (Чарльз Стадд).
Коли Бог зцілить вашу надламаність, ви матимете доступ до помазання, щоб допомагати іншим отримувати зцілення Христове! І цей процес безперервний!

Моя молитва сьогодні:
Господи, Ти мій Утішитель! Ти – мій Цілитель! Ти береш мою особисту плутанину і хаос і трансформуєш її у послання Своєї благодаті та милості. Господи, дозволь мені бути подібним до пророка Ісаї: «Почув я голос Господа, що говорив: Кого Я пошлю, і хто піде для Нас? А я відказав: Ось я, пошли Ти мене!» (Ісая 6:8).

Якщо я відчуваю себе дискваліфікованим чи неосвіченим, дозволь мені бути подібним до Павла: «Але те, що для мене було за надбання, те ради Христа я за втрату вважав. Тож усе я вважаю за втрату ради переважного познання Христа Ісуса, мого Господа, що я ради Нього відмовився всього, і вважаю все за сміття, щоб придбати Христа» (До филип’ян 3:7-8). Я безумовно приєднуюсь до Твоєї команди!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!
Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.