Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог обрав немовля першим прославити Христа!

Мати Тереза отримала Нобелівську премію миру у 1979 році. На церемонії вона вимовила вражаючу промову, ось невеликий уривок:

«Бог так полюбив світ, що віддав Свого сина… Це було давання – Він віддав Його Діві Марії. Що вона зробила з Ним?

Як тільки Він увійшов у її життя, вона поспішила повідомити цю благу звістку іншим. І коли вона увійшла до будинку свого двоюрідного брата, дитина в утробі Єлизавети застрибала від радості. Тим малюком був Іван Хреститель, він впізнав Князя Світу, він дізнався, що Христос прийшов, щоб принести Добру Звістку для вас і для мене!»

Який чудовий спосіб оголосити про прибуття Бога за допомогою малюка, який тільки чекає на своє народження в цей світ!

Бог зробив це не через політичну силу! Не за допомогою влади та грошей заможної людини! Але Він віддав честь першому прославити Христа найуразливішій і найменшій істоті – немовлятові в материнській утробі!

Слово стало Людиною і жило серед нас (Івана 1:14).

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені стати на захист життя і захищати кожне життя! Господи, Ти даруєш дітей! Допоможи нам завжди з вдячністю приймати Твої дари! Іван Хреститель зрадів у утробі, а пізніше він проповідував: «Приготуйте дорогу Господу!» Приготуй моє серце і життя до того, щоб стати вільним «шляхом Господа», і щоб Ти сяяв на цьому шляху! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.