Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог ніколи не залишить без допомоги нас – Своє творіння!

Якось я почув думку про те, що люди не можуть бути ворогами іншим людям, бо люди – лише «плоть і кров». За видимою «плоттю і кровʼю» заховані глибші рівні реальності – саме вони безпосередньо впливають на результат подій. Й, насправді, спостерігаючи за тим, що відбувається на сімейному, національному та глобальному рівнях, ми можемо зрозуміти та розібратися у тому (локальному), що бачимо навколо себе.

Чому я можу стверджувати, що так і відбувається? У Посланні до ефесян сказано: «Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби» (До ефесян 6:12).

Отже, Бог зустрічається з бунтом на цих трьох рівнях:

1) Людський – «плоть і кров» – сфера емоцій та психіки.

2) Інституційний – «правителі, сили, світові правителі темряви». Наприклад, це структури урядів, освіти, економіки, деяких глобальних ідеологій тощо.

3) Надприродний – тут мешкають демонічні сили, що замахуються на сутність людини: вбивають, грабують і руйнують.

Попри те, що ці три реальності повстають проти Бога, Бог ніколи не залишить Своє творіння!

Він ніколи не покине нас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую за Твоє Слово, яке допомагає мені зрозуміти світ навколо мене. Я дивитимусь на світ через Твоє Слово і зміцнюватимусь у надії, тому що Ти дорожиш Своїм творінням, а я його частина. Я поділюся Твоєю правдою з оточуючими! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.