Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог не мовчить!

Якось я побачив ілюстрацію: «Скаржитися на те, що Бог мовчить, коли ваша Біблія закрита, — це все одно, що скаржитися на відсутність повідомлень, коли телефон вимкнено».

Як часто відкривається ваша Біблія? Розумію, що це питання особистого характеру, але Біблія – це основний інструмент, за допомогою якого Бог говорить з нами будь-де і будь-коли.

Сьогодні моя Біблія випадково впала, і коли я підняв її, то очима зупинився на вірші на відкритій сторінці:

«Боже, Боже мій, прийди і спаси мене! Ці потоки неприємностей підіймаються все вище та вище. Вода мені вже по шию! Я поринаю в бруд, мені нема де стояти, і я ось-ось потону в цій бурі. Я втомився, я змучений, я плачу. У горлі пересохло, голос пропав, очі опухли від печалі, і я чекаю, коли Ти, Боже, прийдеш на допомогу мені!» (Псалом 69:1-3, дослівний переклад з версії Passion).

Це зворушило мій дух, тому що у кожного з нас бувають бурі. Часом інтенсивні, якісь інші – не такі значні. Однак кожен з нас добре розуміє ці слова царя Давида: «Боже, нам потрібна допомога! Боже, я чекаю на Тебе!..»

Чекайте Його! Слухайте, що Він хоче сказати вам.

Він прийде! Він не мовчить!

Моя молитва сьогодні:

Господи, моя ситуація не є несподіванкою для Тебе. Я отримую свою істину з Твого Слова! Ти прийдеш для мене. Ти заслуговуєш на довіру! Ти можеш дати мені «воду в пустелі»! (Ісая 35:6). В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.