Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог не дивиться на нас через наші помилки

Хрест – ключова подія. Хрест змінив усе, й сьогодні продовжує змінювати. Те, що сталося на хресті, було подією фізичного світу. Однак, разом з тим це було метафізичним (духовним).

Бог любить Своє творіння. Він любить кожну істоту, й тому не може відвернутися від нас. Його любов – дуже важлива істина, яку потрібно усвідомити. А хрест – це доказ Його любові! Хрест доводить, наскільки ми значущі для Нього, й що Він цінує нас найбільше за все, що існує. І для мене хрест Христа сьогодні, як і раніше, залишається головною подією мого життя!

Ось одне з ключових послань хреста: ви достойні відкуплення! Незалежно, як сильно ви були поранені або як глибоко поринули в гріх – в очах Бога ви гідні спасіння!

Оскільки ми дорогоцінні для Нього, Він не міг залишити нас сиротами. Й Він зробив те, що було підвладне Йому одному. Він взяв на Себе провину за мій і ваш гріх, щоб відкупити нас – бунтівників – від влади гріха. Він віддав Своє життя як досконалий непорочний Агнець Божий, тим самим звільнив вас і мене від вини та покарання. Він відновлює наші стосунки з Отцем і всиновлює нас, приймає у Свою сім’ю – робить нас Своїми синами та дочками.

Ви прийняті до Його сім’ї! Ви належите Йому!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що Ти бажав мене врятувати, навіть коли я був глибоко в гріху. Дякую за життя, яке Ти дав мені, коли я думав, що я мертвий і позбавлений надії. Дякую за те, що можу називати Тебе «Авва Отче» – Святий Отець! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.