Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог не дає більше, ніж можна подужати!

Божа мета для мене з вами – з’єднатися з Ним, щоб ми думали як Христос, чинили як Христос і відображали Його славу незалежно від обставин, у яких перебуваємо!

Мені згадалася цитата Матері Терези: «Я знаю, що Бог не дасть мені нічого, що я не зможу подужати. Я просто хотіла б, щоб Він не довіряв мені настільки сильно!»

Тільки подумайте про це! Випробування, з якими ми стикаємося, часто здаються складними та нескінченними. Але Бог точно знає, наскільки вони важкі, і Його бажання незмінне: Він хоче глибше з’єднуватися з вами!

Так, ми часто хочемо, щоб випробування просто припинилися. Але Господь бажає, щоб ми залежали від Нього! Він довіряє нам проблему, яку можна перенести або вирішити завдяки Його силі всередині нас. І для Нього немає нічого неможливого – немає  питань, що не можна розвʼязати! Але Його бажання – щоб ми стали єдиним цілим із Ним!

Христос молився за нас: «щоб були всі одно: як Ти, Отче, в Мені, а Я у Тобі, щоб одно були в Нас і вони, щоб увірував світ, що Мене Ти послав» (Від Івана 17:21).

Рухайтесь глибше в єднання з Ним! Нехай Він стане вашим «усім в усьому»!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти довіряєш нам пройти через випробування. Дозволь нам мати віру в усі часи, щоб терпіти страждання та пройти усе, що Ти допустив, щоб ми перетворилися на Твій образ на землі! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.