Գլխավոր | Հրաշքներ | Бог живе у смиренних серцях. Чи живе Він у вашому?

У книзі пророка Ісаї є дивовижний вірш: «Бо так промовляє Високий і Піднесений, повіки Живущий, і Святий Його Ймення: Пробуваю Я на Височині та в святині, і з зламаним та з упокореним, щоб оживляти духа скромних, і щоб оживляти серця згноблених!» (Ісая 57:15).

Отже, ми сильні, коли Бог перебуває з нами. У цьому вірші говориться, що коли ми каємося і упокорюємося, тоді Бог, який живе всередині нас, змінює нас. Він оживляє дух, оживляє серце! Просто дивовижно!

Наші сім’ї – спеціальний тренувальний майданчик для смирення. Сім’я є у кожного з нас, але обирати цих людей нам не довелося – ми опинилися в їхньому оточенні, просто з’явившись на світ. Зазвичай у сім’ях є свої традиції, і одна з них – збиратися разом. Знаєте, коли члени однієї сім’ї зустрічаються, наприклад, за сімейним обідом, завжди з’являється можливість на когось образитись. Ви можете сказати щось, що зачепить іншого. Можете випадково висловити критику на чиюсь адресу, і це завдасть комусь болю. І, звичайно, ваша думка може не збігатися з думкою інших. Так, це правда! Можливостей образитися – незліченна кількість!

Як долати образи? Що робити в тих випадках, коли справа стосується найближчих людей твоєї родини?

Знаєте, все можливо, якщо Той, Хто смиренний і упокорений, живе в вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи милостивий! Дякую Тобі за те, що Ти дарував благодать смиренним! Я упокорююся перед Тобою! Я довірятиму тільки Тобі і Твоєму Слову! Допоможи мені під час конфліктів не захищатися, а бути смиренним у кожній ситуації! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.