Գլխավոր | Հրաշքներ | Без Христа ми не можемо робити нічого!

Чому ж ми насправді не віримо в це? Адже наскільки простіше повірити, що все в моїх руках – щоб не сталося. Або ще краще: «Якщо я думатиму тільки “про небесне”, яка від мене користь на землі?»

Сьогодні вранці я запитав мою дружину Крісті, що вона вважає найбільшим духовним плодом? І вона відповіла: «Моє перебування у Христі!»

І коли ми постараємося зрозуміти, про що говорив Ісус, це справді виявиться найважливішим плодом. Якщо ми скочуємося до наших «добрих справ», це означає, що ми зовсім заплуталися. До слова, більшість релігій «буксують» саме на цьому питанні. Буддист намагається відмовитися від усіх бажань. Індуїст намагається робити добро заради перетворення на краще наступне життя. Мусульманин повинен молитися п’ять разів на день і сподіватися, що його добрих вчинків буде більше, ніж поганих. І серед цього Ісус каже: «Без Мене нічого чинити не можете ви» (Від Івана 15:5).

Яке ж найважливіше завдання (для нас) всіх часів? Я вірю, що найкраще Ісус підсумовує це словами: «Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм. Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!» (Від Матвія 11:28-30).

Це найкраще визначення «перебування в Ньому!» Якщо ви це робитимете, то принесете багато плоду!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я обираю «перебувати в Тобі» сьогодні. Я приділятиму час для Тебе! Я маю життя, бо маю Тебе! (1 Івана 1:12). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.