Գլխավոր | Հրաշքներ | Істина дає свободу, здійснюючи свою роботу в вас!

Кілька днів тому я почув фразу: «Істина звільнить вас, але лише тоді, коли вкоріниться в вас» (Воллес).

Роздумуючи про істину, у нас виникають дивні думки, що достатньо отримати правильну інформацію про істину, і ми стаємо вільними! Однак свобода починається тільки після того, як істина виконає в нас свою роботу з визволення.

Савл – найбільший приклад. Для Савла істиною було пов’язувати і гнати послідовників «істини та шляху» (Дії 26:9-11). Він був переконаний, що служив Богу та робив якнайкраще – доки не зустрівся з Самою Істиною!

Ця «Істина» була особистістю. І цю «Істину» можна було пізнавати. Ця «Істина» має голос. Ця «Істина» знає ваше ім’я! «Істина» може ходити з вами. І оскільки «Істина» легко може зайняти ваше серце, волю, розум і емоції, тим самим вона здійснює свою роботу всередині вас!

Ця «Істина» – Ісус Христос! Коли у своєму серці ви віддаєте перевагу Йому, ви пізнаватимете Його, і ці стосунки звільнять вас!

Моя молитва сьогодні:

Господи, дякую Тобі за те, що Ти прийшов у тілі в особі Ісуса Христа. «Повний благодаті та істини» (Від Івана 1:14). Я хочу, щоб Ти був моїм Спасителем, Господом, Священиком та Царем! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.