Գլխավոր | Հրաշքներ | Будьте вірними, і увійдете до радощів свого Господа!

Пет Робертсон та євангеліст Кеннет Коупленд були добрими друзями. Вони обидва використовували телебачення, щоб поширювати Благу Звістку Ісуса Христа по всьому світу.

Кеннет ділився посланням під час поминальної служби Пета Роберсона. Він завершив церемонію словами Ісуса, записаними у 25 розділі Євангелія від Матвія. У мене залишилося незабутнє враження через те, як він сказав це, й та близькість, яку має Кеннет із Духом Святим.

«Одному працівникові господар дав п’ять талантів, іншому – два та третьому – один. Кожному приділив здібностям, а сам поїхав. Той, хто отримав п’ять талантів, негайно пішов і, застосувавши їх, заробив ще п’ять… Усі ми знаємо цю історію, – сказав Коупленд. – Бог благословив Пета Робертсона природними дарами, але ключовий момент у житті кожної людини – це підкорити все Ісусу, а потім підкоритися Йому. Думаю, слово «негайно» дуже важливе. Ми не можемо гаяти час! “Ми повинні ходити мудро, цінуючи час, використовуючи кожну можливість!” (До ефесян 5:16)».

Останніми на похоронній церемонії пролунали ці слова: «Рабе добрий і вірний! Ти в малому був вірний, над великим поставлю тебе, увійди до радощів пана свого!»

«Увійди до радощів пана свого!» (Від Матвія 25:21). Цей рядок потрапив мені прямо в серце!

Це буде чиста радість! Радість перебування в Ньому і радість вірності Йому, радість послуху Йому в усьому, що ми робимо! А результат залежить від Нього.

Моя молитва сьогодні про те, щоб одного разу ви почули ці слова з уст вашого Господа Ісуса: «Рабе добрий і вірний, увійди до радощів пана свого!»

Господи, хай буде так! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.