Գլխավոր | Հրաշքներ | Як діяти, якщо дух Єзавелі знайдено в наших домах?

Спокуси ніколи не припиняться. Й ми завжди можемо розглядати це явище з двох сторін: це і спокуса, що йде від лукавого, а також випробування від Господа.

Проте, головне питання: що ми виберемо, проходячи спокуси? Життя або смерть? Благословення чи прокляття? Тління чи вічне життя? Підемо вузьким шляхом чи станемо на широкий?

«І будеш пам’ятати всю ту дорогу, що Господь, Бог твій, вів тебе нею по пустині ось уже сорок літ, щоб упокорити тебе, щоб випробувати тебе, щоб пізнати те, що в серці твоїм, чи будеш ти держати заповіді Його, чи ні» (Повторення Закону 8:2).

Уявіть план Бога: Він визволив від гніту тиранії Свій народ, який мешкав в Єгипті. Він звільняє євреїв від рабства й відправляє їх до пустелі жити у наметах. Загалом це кемпінг протягом 40 років. Звичайно, були скарги та бунт. Тому що бажати комфортних умов життя – це нормально! Ми всі теж захотіли б повернутися назад тільки тому, що в Єгипті у нас була їжа і вода…

І тоді Бог допускає змій. Але Він пояснює Мойсеєві, що треба робити людям, щоб не загинути від зміїних укусів: їм треба дивитися на змія, піднятого на жердині! (Числа 21:8).

Цей змій – прообраз Ісуса на хресті! Споглядаючи на Ісуса, можна перемогти всі атаки лукавого!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я хочу, щоб сила Твого хреста була виявлена в моєму житті сьогодні. Щоб отримати прощення за свій гріх та Твою благодать. Нехай сила гріха в моєму житті буде зламана! Дякую, Ісусе! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.