Գլխավոր | Հրաշքներ | Частіше розділяйте з друзями хліб та спілкування!

Будьте обережні у тому, як проводити свої дні. Те, як ви розпоряджаєтеся своїм часом стає тим, як ви проводите життя!

Першоапостольські маленькі «громади Христа» перевернули світ. Якось їх описали цими сильними словами: «І кожного дня перебували вони однодушно у храмі, і, ломлячи хліб по домах, поживу приймали із радістю та в сердечній простоті» (Дії 2:46).

Ось що вони робили: день за днем розділяли за вечерею хліб у своїх домівках. Так, кожен із нас переживав це! Згадайте, яким глибоким та радісним буває спілкування, коли ми маємо спільний обід чи вечерю з іншими людьми!

Якось я спілкувався на цю тему з одним братом з України. Валерій мене спитав: «Ви знаєте, чому у нас спілкування набагато глибше, коли ми обідаємо разом із кимось?» Я сказав, що я не знаю. І тоді Валерій продовжив: «Бо Бог так влаштував світ, що кульмінація всієї історії веде до “весільного бенкету”! Спільний прийом їжі – це провісник цієї фінальної події!»

Грандіозний весільний бенкет наближається! Але він ще в майбутньому. А спілкування та спільне переломлення хліба можна влаштувати вже сьогодні, й робити це день за днем!

Моя молитва сьогодні:

Господи, Твій стіл – відкритий стіл! Дякую Тобі за те, що Ти щодня запрошуєш мене обідати з Тобою! Дозволь мені запросити інших людей до свого столу, щоб вони теж могли випробувати справжнє спілкування! В Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.