Գլխավոր | Հրաշքներ | Він знає, хто ви насправді!

На кого з героїв Біблії ви схожі? Багато хто з нас може ототожнювати себе з Гедеоном.

Про життя Гедеона відомо небагато. Він був звичайним хлопцем, боявся гнобителів свого народу – мадіанітян, вважав їх могутніми. Тому він ховався у давильні, коли молов пшеницю – замість того, щоб робити це на відкритій місцевості, як усі інші.

Але трапилося щось дивовижне! Поруч із Гедеоном з’явився Ангел Господній. Він сказав: «Господь з тобою, могутній воїне!»

Гедеон це чує і не може повірити! Іншими словами, сам Бог каже йому: «Гедеоне, ти – чемпіон! Могутній і доблесний воїн!»

Ймовірно, Гедеон запитує: «Це Він про кого? Вже точно не про мене!» Гедеон сумнівається: «…якщо Господь з нами, то нащо прийшло на нас усе це? І де всі Його чуда, про які оповідали нам наші батьки…» (Суддів 6:13).

Але Господь ігнорує його запитання і відповідає: «Іди з цією своєю силою, і ти спасеш Ізраїля з мідіянської руки. Оце Я послав тебе» (Суддів 6:14).

Гедеон дивиться на себе і каже: «О, Господи мій, чим я спасу Ізраїля? Ось моя тисяча найнужденніша в Манасії, а я наймолодший у домі батька свого» (Суддів 6:15).

І ось, що відповідає Бог: «Я буду з тобою…» (Суддів 6:16).

Ці ж слова Ісус каже сьогодні вам!

«Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку» (Матвія 28:20).

Моя молитва сьогодні:

Господи, дозволь мені спочатку глянути на Тебе, перш ніж я подивлюся на свою силу! Ти зі мною! Дякую Тобі, в Ім’я Ісуса, амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.