Ранок з Богом

Головна | Blog | Ранок з Богом

А ти маєш звичку починати день у присутності Бога?

Будьмо відвертими, нам не завжди легко виділяти час для духовних дисциплін, чи не так?

Є ранки, коли…
– ми максимально мудро розпоряджаємося часом, читаючи Слово за допомогою мобільного додатку, наприклад YouVersion;
– ми молимося в машині, автобусі або поїзді, слухаючи музику поклоніння.

Але й бувають ранки, коли…
– ми нарешті знаходимо можливість помолитися … після 5-ї кави!
– ми так зайняті дітьми, що в нас немає ані хвилинки часу;
– ми намагаємося зосередитися на уривку з Біблії, але наші думки блукають деінде.
Іноді нам вдається встати на годину раніше для того, щоб читати Біблію, славити Бога і молитися. Але ми повинні визнати, значно частіше ми вирішуємо просто довше поспати…

Багато хто з нас каже: «Мій організм просто не вміє рано прокидатися»! Проте кожен ранок є прекрасним даром від Бога, новим початком, можливістю почати день з того, що є найважливішим для нас: з розмови зі Спасителем наших душ.

Я люблю цей вірш, в якому цар Давид описує, як він проводить свої ранки з Богом: “Ти слухаєш, Господи, ранком мій голос, ранком молитися буду до Тебе та буду чекати…”(Біблія, Псалом 5:3)

Звичайно, ми не зможемо роздумувати над Словом і молитися по три години щоранку. Але давайте не будемо допускати того, щоб наші турботи стали на перешкоді нашому спілкуванню з Богом. Не дозволяймо нашим справам завадити нам присвятити хоча б хвильку, навіть коротку, на особисту розмову з нашим Небесним Батьком.

Наші дні пролітають так швидко, приносячи чимало несподіваних подій і завдань, які потрібно виконати. Господь запрошує нас, ще перед початком дня, налаштувати наші серця в гармонії з Його серцем. У такий спосіб ми отримаємо сили на весь день!

Хорошого, благословенного вам дня!

Автор: Ерік Селер’єр

Джерело: jesus.net