Розпочни свій щоденник вдячності

Головна | Blog | Розпочни свій щоденник вдячності

Мені хотілося б, щоб кожен з нас сьогодні вранці проголосив наступні слова, як це колись зробив пророк Єремія: “Оце я нагадую серцеві своєму, тому то я маю надію: Це милість Господня, що ми не погинули, бо не покінчилось Його милосердя, нове воно кожного ранку, велика бо вірність Твоя! Господь це мій уділ, говорить душа моя, тому я надію на Нього складаю!” (Плач Єремії 3:21-24)

Як чудово співати хвалу Богу за Його вірність!

Господні милості не мають кінця і вони є новими кожного ранку для всіх нас! Однак іноді ми можемо піддатися спокусі зосередити нашу увагу на всьому тому, що відбувається, зовсім не так як б нам хотілося і не помічати всіх благословінь, які ми переживаємо! Якщо це тобі знайомо, тоді дозволь запропонувати дієву пораду як боротися з цією звичкою – розпочни вести щоденник вдячності.

Ідея полягає в тому, щоб виділяти кілька хвилин щодня для того, щоб записати те, за що ти вдячний, занотувати думку, натхненну Святим Духом, цікаву ідею або те, на що надихнуло тебе щоденне читання Біблії.

Присвячуючи час на те, щоб записати ці речі, ми вчимося більше і більше помічати їх. Це допоможе нам зростати у вдячності Богові. Це дуже дієві ліки від хвилювання, адже після важкого дня вони допоможуть знову зануритися у Господню доброту і захоплюватися Його благословіннями.

Бог вірний. Він не змінився. Я молюся, щоб кожен твій день наближав тебе ще ближче і ближче до Бога!

Автор: Ерік Селер’єр

Джерело: jesus.net