Від «добре» до «дуже добре»!

Головна | Blog | Від «добре» до «дуже добре»!

Тобі ніколи не доводилось отримувати від вчителя оцінку: «Ти можеш краще», коли ти був дитиною? І напевно це не дуже підбадьорювало… особливо, коли повторювалось більше одного разу.

Але уяви на хвилинку, що Господь шепоче тобі на вухо: «Ти можеш краще… бо Я в тобі… Я допомагаю тобі!» Оце вже справжнє підбадьорення!

В Біблії ми читаємо, що Бог створив світ за шість днів. Після кожного з перших п’яти днів Він тішився Своїм творінням, кажучи: «Добре». На шостий день Він завершив творіння, створивши чоловіка і жінку… і саме тоді Бог, побачивши Свій витвір, сказав: «ДУЖЕ добре!» Бог створив дещо краще, аніж було створено в попередні дні!

«І побачив Бог усе, що вчинив. І ото, вельми добре воно! І був вечір, і був ранок, день шостий» (Біблія, Буття 1:31)

А тепер уяви, що в твоїх щоденних обставинах Бог каже тобі: «Ти можеш ще краще!» Уяви той запал і радість, які переповнюють тебе і заохочують рухатися ще далі в Бозі. Любити більше. Віддавати більше. Прощати більше.

Тобі спочатку хочеться робити це все задля Бога, аби почути Його схвальні слова до тебе: «ДУЖЕ добре!» А потім це стає звичкою, дуже хорошою життєвою звичкою. Так, ти можеш досягати значного прогресу – прогресу, очевидного для всіх! Тому продовжуй бути заохоченням і благословінням для своєї сім’ї, друзів і всіх тих, кого ти зустрічаєш на роботі. Їх торкнеться Божа любов, а Він буде пишатися тобою!

Автор: Ерік Селер’єр
Джерело: Jesus.net