Գլխավոր | Հրաշքներ | Що ви бажаєте отримати від Бога?

Це досить відверте запитання… Чому ми йдемо за Христом?

Як думаєте, ми слідуємо за Ним, тому що отримуємо більше позитивних моментів, ніж негативу? Чи ми шукаємо Бога, бо хочемо бачити Його ще більше у своєму житті?

Чого ж ми шукаємо насправді: вигоди чи взаємин?

Думаю, Бог дозволяє нам починати з егоїстичних мотивів – йти за Ним, щоб мати певні вигоди. Однак коли ми продовжуємо слідувати з Ним і ставати більш зрілими, це перестає бути достатньою мотивацією, щоб ми заради цього продовжували бути з Ним.

У житті учнів Христа була схожа ситуація.

Багато хто йшов за Ісусом заради «вигоди», якої вони так шукали («їли з хлібів і наситились» – Від Івана 6:26). Але коли Ісус заговорив про «їсти Його плоть» і «пити Його кров», багато хто перестав йти за Ним.

«І сказав Ісус Дванадцятьом: Чи не хочете й ви відійти?» (Від Івана 6:67).

Учні не зрозуміли, що Він мав на увазі, коли говорив про Свою плоть і кров. Але в той момент Він кинув їм виклик: «Чи довіритеся Мені? Чи продовжите йти за Мною, навіть коли не бачите в цьому сенсу?»

…Чому ви слідуєте за Ісусом? Ви очікуєте якихось певних вигод або ж бажаєте глибших взаємин з Ним?

А якщо ви більше не отримаєте жодних «вигод» для свого земного життя? Чи будете ви й далі йти за Ним?

Петро пішов за Ним, говорячи: «До кого ми підемо, Господи? Ти маєш слова життя вічного». Продовжуйте слідувати за Христом – з тієї ж причини!

Моя молитва сьогодні:

Господи, нехай мої вчинки виявляють, у що я вірю насправді. Я не можу звернутися ні до кого іншого, бо «Ти маєш слова життя вічного» (Від Івана 6:68). Я завжди хочу насичуватись цим Хлібом Небесним! Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.