Գլխավոր | Հրաշքներ | Стосунки з Богом – це взаємовідносини

«Я Виноградина, ви галуззя! Хто в Мені перебуває, а Я в ньому, той рясно зароджує, бо без Мене нічого чинити не можете ви» (Від Івана 15:5).

У останні кілька місяців дві людини запитали мене про те, як я зростаю духовно. Вони шукали можливості почути про ритм мого життя, щоб щось почерпнути для себе з мого особистого досвіду.

Тіму я сказав, що ритм мого життя залежить від життєвих періодів і подій. У нас шестеро дітей, і коли вони були молодшими, то постійно гасали навколо. На той час просто неможливо було дотримуватись такого розміреного способу життя, як я веду зараз.

Хтось сказав: «Люди шукають вигоди, Бог шукає взаємин». Нам варто помічати добре, знаходити переваги у кожному періоді. Життя динамічне, воно постійно рухається і змінюється. Мій духовний «ритм» взаємин із Христом також рухається, змінюється, іноді кульгає, але завжди перебуває в динаміці. Так само, як і у взаєминах з людьми.

Майклу я відповів, що для мене все не зводиться до читання Біблії рік у рік. Бувають різні часи. Але сьогодні, перш ніж відкрити Біблію, я вимовляю молитву: «Господи, я відкриваю Твоє Слово і прошу, щоб Ти Своїм Духом просочив ці слова і впровадив їх у мій дух просто зараз!»

Ваші стосунки з Богом – це взаємини! Насолоджуйтесь ними, шукайте Його, говоріть з Ним, Він буде говорити вам. Просто мовчіть! Просто будьте з Ним і нічого не говоріть! Насолоджуйтесь Його присутністю!

Це моя молитва і сьогодні: насолоджуйтесь Ним, Він – ваш найкращий Друг. Він – Лоза, а ви – гілки! Нам потрібно одне – бути щепленими до лози!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.