Գլխավոր | Հրաշքներ | Складно уявити, як глибоко Бог залучений до нашого життя!

Чи можливо нам, людям, бажати і шукати взаємин з Богом найбільше за все? Бажати знайти Його більше, ніж ми бажаємо будь-що інше та прагнемо будь-що з того, що захоплює нас щодня?

Для мене сьогодні взаємозв’язок з Богом є найважливішим у моєму житті. Але так не було завжди. До цього розуміння пройшов тривалий процес. Коли наші діти були маленькі, у нас постійно щось відбувалося. Занадто багато руху. Все це дуже серйозно відволікало… Окрім цього, моя відповідальність та обов’язки глави дуже великої місії у Києві залишали мінімум вільного часу. І Бог знає про це! Він знає також про всі ваші обставини!

Не варто впадати у відчай через те, якщо у вас зараз немає часу і можливості на глибокі зустрічі з Богом. Бог настільки зацікавлений у взаєминах з нами, що готовий чекати. Він спостерігає за нами уважніше, ніж GPS стежить за маршрутом. Це тому, що Він не може ставитися нейтрально до Свого творіння! Тільки подивіться, наскільки Він залучений до вашого життя вже зараз!

«Господи, випробував Ти мене та й пізнав, Ти знаєш сидіння моє та вставання моє, думку мою розумієш здалека. Дорогу мою та лежання моє виміряєш, і Ти всі путі мої знаєш, бо ще слова нема на моїм язиці, а вже, Господи, знаєш те все! Оточив Ти мене ззаду й спереду, і руку Свою надо мною поклав. Дивне знання над моє розуміння, високе воно, я його не подолаю!» (Псалми 139:1-6).

Важко навіть уявити, як глибоко Він залучений до вашого життя просто зараз!

Моя молитва сьогодні:

Господи, я дякую Тобі за те, що Ти досяг мене. Ти хочеш будувати стосунки зі мною набагато більше, ніж я шукаю Тебе. Але я шукаю Тебе і Твоє Царство понад усе! (Від Матвія 6:33). Амінь!

Дякую за те, що ви є! Ви – справжнє диво!

Стів Вебер

Бог хоче змінити ваше життя

Отримуйте підбадьорення щодня!



*Підписуючись, ви погоджуєтеся з умовами та положеннями про конфіденційність Jesus.net.